Σύσφιξη & Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Οι ηλεκτροδιεγερτές της MihaBodyTec ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και την αφαίρεση των τοξινών, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και μειώνοντας την κυτταρίτιδα. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στην επίτευξη ενός πιο σφιχτού και λείου δέρματος.

Η κυτταρίτιδα είναι μια διαταραχή του δέρματος όπου εμφανίζεται ανομοιόμορφη η επιφάνεια του σαν ‘φλοιός πορτοκαλιού’. Αυτό οφείλεται σε αλλαγές της δομής των λιποκυττάρων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από δέρμα.​ Mε την τεχνολογία MIHA BODYTEC στο NUTRIFIT 20’ έχουμε την λύση. Ενεργοποιούμε 650 μυϊκές ομάδες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μειώνοντας την σύσταση του λίπους ενώ παράλληλα αυξάνουμε την μυϊκή μάζα και βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος έχοντας ως αποτέλεσμα την μείωση της όψης της κυτταρίτιδας στο δέρμα.

Στο κομμάτι της σύσφιξης, λόγω της βαθύτερης δράσης της τεχνολογίας EMS στο σώμα βελτιώνουμε την αιματική ροή και την διέγερση του κολλαγόνου και της ελαστίνης που είναι υπεύθυνες για την σύσφιξη του δέρματος σε συνδυασμό πάντα με την αύξηση της μυϊκής μάζας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *