Διατήρηση & Αύξηση Μυικής Μάζας

Η ηλεκτροδιέγερση της MihaBodyTec επιτρέπει την ενίσχυση και την ανάπτυξη των μυών, βελτιώνοντας την ισχύ, την αντοχή και την σωματική σας σύνθεση. Αυτό είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν ή αυξήσουν τη μυϊκή μάζα τους.

Το MIHA BODYTEC ανακαλύφτηκε από επαγγελματίες και είναι μια προπονητική μονάδα για ολόκληρο το σώμα. Ενεργοποιεί ταυτόχρονα 650 μυϊκές ομάδες, αγωνιστές και ανταγωνιστές μαζί. Έτσι έχουμε ένα νευρομυϊκό αποτέλεσμα 3 ωρών στο​ γυμναστήριο μέσα σε 20 λεπτά!

Λειτουργεί με ηλεκτρομυοδιέγερση, που σημαίνει ότι ενεργοποιεί τις εν τω βάθει μυϊκές ίνες, κάνοντας την προπόνηση γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική. Οι διεγερτικοί παλμοί ελέγχουν με απλό τρόπο όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες καθώς και τους εν τω βάθει ή παρεμβαλλόμενους μύες. Ενεργοποιούν κάθε μεμονωμένο μυ γρηγορότερα και πολλές φορές συχνότερα και πιο έντονα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους εκγύμνασης. Η επιτυχία είναι ορατή από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις ενώ η περιεκτικότητα του σώματος σε λίπος και κατ επέκταση σε βάρος​ μειώνεται. Παράλληλα έχουμε αρμονική αύξηση της μυϊκής μάζας αλλά και βελτίωση της
φυσικής κατάστασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *